badrum

badrum

Vi på Golv & Markis renoverar årligen mellan 75 och 100 badrum åt privatpersoner. Sedan slutet av 90-talet renoveras de flesta badrum med kakel och klinker men vi gör fortfarande många med golv- och väggmatta. Vi är auktoriserade på våtrumsarbeten och anslutna till Säker Vatten.

Vårt koncept bygger på totallösningar där vi tar hand om kunden från start till mål. Vi börjar alltid med ett hembesök där vi går igenom era tankar och försöker hitta konstruktiva lösningar. Därefter lämnar vi en kostnadsfri offert.

Arbetet leds sedan av samma person som lämnat offerterna och utförs av hantverkare anställda på vårt företag. Våra team är utbildade och specialiserade på badrum.

En badrumsrenovering kan inte passera hemmet obemärkt förbi men vi är väldigt måna om att anpassa oss till gällande förutsättningar och håller alltid våra arbetsplatser städade och i ordning..

Hämta hem Adobe Flash Player

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>